Legal

Informació relativa al compliment de l'article 10 de la LSSICE

Titular: EVIAL SERRA S.L (d'ara endavant Evial Assessors)
CIF: B65009227
Direcció: Pau Claris, 190-2º 1ª 08037-Barcelona
Telèfon: (34) 93 515 72 34
Fax: (34) 93 487 36 77
Dades Registrals: Inscrita al Registre Mercantil de Barcelona, Tom 40971, Foli 100, Full B374406, Inscripció 1 ª.

Protecció de dades personals

D'acord amb el que disposa la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre de 1999 (LOPD) sobre protecció de dades de caràcter personal, Evial Assessors i el seu lloc web http://www.asesoriafiscalylaboralbarcelona.com compleix la legislació vigent respecte a la protecció de dades personals i de contacte dels usuaris i els manté en la més estricta confidencialitat.

De conformitat amb la normativa de la LOPD i amb la Llei 34/2002, d'11 de juliol, de serveis de la societat de la informació i de comerç electrònic (LSSICE), l'usuari accepta que les dades aportades per mitjà d'aquesta pàgina web siguin incorporades a fitxers titularitat de Evial Assessors, amb la finalitat de facilitar la prestació dels serveis sol · licitats i altres relacionats descrits en aquesta pàgina web.

Mitjançant l'ús, per part d'usuari, dels formularis de contacte i del correu electrònic facilitat a la pàgina web, l'usuari autoritza expressament a Evial Assessors a l'enviament de comunicacions comercials per correu ordinari i / o electrònic, així com al contacte telefònic amb la finalitat d'oferir els serveis oferts en aquesta pàgina web.

Així mateix, si un usuari no desitja rebre informació via correu electrònic o qualsevol altre mitjà, podrà comunicar per qualsevol mitjà que quedi constància de la recepció a Evial Assessors en l'adreça indicada.

Evial Assessors guardarà les dades de caràcter personal que hagi recaptat i adoptarà les mesures necessàries per evitar la seva alteració, pèrdua, tractament o accés no autoritzats.

Els clients i / o usuaris de poden, en tot moment, exercitar els drets d'accés, rectificació, cancel · lació i oposició sobre les seves dades personals comunicant-ho per escrit a Evial Assessors, C / Pau Claris, 190-2 º 1 ª de 08037-Barcelona o bé enviant un email a info@asesoriaevial.com

Propietat intel · lectual i responsabilitat sobre els continguts

Queda prohibit qualsevol ús de tots els continguts de la pàgina web, en virtut dels quals un tercer pugui beneficiar, directament o indirectament, amb o sense lucre, de tots i cadascun dels continguts, formes, índexs i altres expressions formals que formin part de les pàgines web, o de l'esforç dut a terme Evial Assessors per al seu funcionament, concretament sobre els textos, disseny i codi font, sense l'autorització expressa dels seus titulars. Qualsevol trasgressió del disposat en aquest punt serà considerada com a lesió dels legítims drets de Propietat intel · lectual de Evial Assessors sobre les pàgines web i tots els continguts de les mateixes i podrà ser perseguit pels legítims propietaris.

El titular de la pàgina web no es fa responsable dels continguts als quals es dirigeixen els enllaços ubicats en aquesta, segons el que estableix l'article 17 de la LSSICE.